Tapetointi ja maalaus – Turun seutu

Pyydä meiltä tarjous

Hanki uudet tapetti- ja maalipinnat kotiasi kaunistamaan! 

Tilaa meiltä remonttiisi ammattilaisen ottein toteutetut tapetointi- ja maalaustyöt. Tapetointi ja maalaus ovat nopea tapa luoda tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Valitse makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja lastenhuoneeseen kuhunkin omanlaisensa toteutus – me hoidamme työt.

Tapetointi ja maalaus jokaisen tyylin ja maun mukaan

Tapettimallistoista ja maaleista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja kuvioineen ja värityksineen – jokainen seinäpintojen remontista haaveileva löytää varmasti makuunsa sopivan ratkaisun. Valinnanvaikeuden yllättäessä me saavumme apuun. Autamme materiaalivalinnoissa jo suunnitteluhetkistä alkaen, jotta lopputulos vastaisi parhaalla mahdollisella tavalla sinun toiveitasi. 

Työssä hoidamme huolelliset vanhojen tapettien poistot, seinien tasoitetyöt, pintojen pesut sekä muut tarvittavat pohjatyöt. Tapetit asennetaan lopputuloksella, joka on sileän tasainen ja kaunis. Myös maalaustyöt toteutetaan huolellisesti mieltymyksiesi mukaan. Voimme tehdä tehosteseiniä, värikkäitä tai hillittyjä kokonaisuuksia, jotka kuvastavat kotisi tunnelmaa ja makuasi.

Tutustu myös listoitus- ja viimeistelytöihin
Yhteydenottokuvake

Tilaa tapetoinnit ja maalaukset kokeneelta tekijältä Turun tai muun Varsinais-Suomen alueelle!

Tavoitat meidät täältä